Online tidsbestilling

Robert Rej Kropsterapi
Behandler: Robert Rej
Bruger: Ikke logget ind

Log ind

Log ind og bestil en tid direkte her på siden - det tager kun et øjeblik!
E-mail
Kodeord
 

Klik her hvis du har glemt dit kodeord?
 

Ny bruger

Opret profil
For at benytte booking systemet skal du være oprettet med en profil. Hvis du endnu ikke har oprettet en profil så klik her! Det er gratis og helt uforpligtende!
 

Generel info

 
Booking kalender giver dig nye muligheder.
Det er muligt at booke behandlinger 100 dage frem i kalenderen.
 
E-mail og SMS påmindelse
Når du er oprettet med en profil vil du fremover modtage påmindelse via e-mail og SMS 2 dage før din behandlingstid. Funktionen kan vælges til og fra i "Rediger profil"
 
Afbudslisten
Det sker naturligvis at tider bliver afbestilt. Når dette sker er det muligt at modtage besked via e-mail om den afbestilte tid - på denne måde kan du selv booke tiden, hvis det er et tidspunkt som passer lige i din kalender.
 
Afbestilling af tider
Skulle du blive forhindret i at møde op på det aftalte tidspunkt, kan dine bookede tider afbestilles op til 24 timer før behandlingen starter. Afbestilling kan foretages direkte i bookingsystemet eller ved at ringe, SMS eller e-mail. Ved afbestilling inden for 24 timer op til behandlingsstart opkræves fuld betaling.

Der kan opstå situationer, hvor jeg er nød til at aflyse med kort varsel! I de tilfælde vil jeg naturligvis tage kontakt til dig hurtigst muligt for at aftale en ny tid!
 
Priser
Klik her for at se priser
 


 
* E-mail gemmes vha. en cookie på din computer og indholder udelukkende information om din e-mail. Denne cookie slettes efter 360 dage!